Què és el passaport?

El passaport és el carnet de l’explorador i de la exploradora, amb ells podràs fer veure que ets del nostre equip d’exploració! El passaport és un llibret editat en paper on s’ubiquen i s'expliquen els llocs preparats per rebre’t, on trobaràs continguts interpretatius, espais i persones assabentades de que ets explorador i que tens ganes de conèixer ben bé el Parc Natural de l’Alt Pirineu. En aquests espais podràs segellar el teu passaport.

Centres d'interpretació i d'informació, activitats de l'agenda del parc realitzades per empreses acreditades, i miradors de l'àmbit del PNAP.

Quan aconsegueixis segellar tot el passaport, tenim una recompensa per tu! Passa per una de les dues oficines del parc i porta el teu passaport segellat. Allí l’equip tècnic del parc t’entregarà el teu premi. Vinga explorador, a completar el teu passaport!

Més informació

En tots aquests llocs podràs segellar el teu passaport després de realitzar la visita o l’activitat en qüestió. En el cas dels refugis, el passaport es segellarà després de fer algun consum.

El passaport el podràs trobar a diferents llocs:

El passaport s’anirà omplint als llocs que s’indica al propi passaport i que poden variar d’un any per l’altre depenent dels establiments adherits al programa.