Material per activitats

La Primavera

Català

La primavera és el temps en què molts ocells construeixen el niu per pondre els ous i fer crèixer els pollets. I també és moment de buscar aliment per poder alimentar els pollets afamats (cucs, llavors, fruits...)

L'hivern

Català

Contes, jocs, anagrames, diari del temps...l'hivern pot semblar un moment de poca activitat al bosc, però si observes bé, amaga un fum de detalls màgics que descobriràs si prestes atenció. Amb el quadern d'hivern volem ajudar-te a trobar aquests detalls, però hauràs d'abrigar-te bé!

La Tardor

Català

-Ai, que no arribo! Tan tranquil com estava prenent el sol...! El mag de la tardor anava d’un cantó a l’altre. Semblava un sac de gemecs. Anava tan de pressa que ni s’adonava que de la seva maleta, on duia totes les andròmines de la tardor, queien algunes fulles...

L'estiu

Català

L’estiu és l’època de l’any durant la qual els fruits maduren, segur que se us acudeixen moltes fruites que us agraden i les podeu menjar a l’estiu!
A la natura també trobem molts d’aquests fruits, per exemple les mores.
 

Descobrir l'Ós bru del Pirineu

Català

El materials del Piros Life PirosLife. L'Ós bru del Pirineu és un web on trobaràs molts materials sobre l'ossa del Pirineu que et permet d'una forma divertida conèixer com viu l'ós al Parc Natural de l'Alt Pirineu, quines són les seves costums i la seva vida diària. Hi ha molts materials per a totes les edats i de diferents formats diferents. Fruit d'un programa LIFE que va durar 4 anys, aquests materials són part d'aquell treball.