Equipaments

Pestanyes primàries

Antiga Farinera Montferrer

A les zones de muntanya a primers del s. XX, s’hi van instal·lar una sèrie de petites indústries artesanes que utilitzaven els productes que proporcionaven els cultius, així és va crear la farinera que et recomanem que visites i exploris.

C.I. de l'Aigua de Tavascan

Centre d'Interpretació de l'Aigua de Tavascan.
La impressionant obra hidràulica construïda dins de les muntanyes de la Vall de Cardós, és d’una magnitud i complexitat que no et pots perdre.

Obert: 

C.I. de la Guerra Civil

Front, exili, búnquers i evasió de Vall de Cardós. Aquest museu té com objectiu explicar i recordar la guerra civil al Pallars i els camins de fugida que van generar aquell drama que mai més s’ha de repetir.

C.I.Viles Closes d’Escaló

El Centre d'Interpretació del Patrimoni de les Viles Closes d'Escaló. Aquest interessant centre explica la conformació fortificada de pobles com Escaló. Trobareu també un espai gastronòmic.

Obert: 

Casa de l'Ós Bru

Visitant aquest centre d’interpretació, coneixeràs la vida de l’animal més gran i espectacular del parc natural.

Nota: El telèfon només serveix si el centre és obert

Obert: 

Despoblat Santa Creu

Despoblat medieval Santa Creu de Llagunes. Al capdamunt d'un petit turó de la Vall de Siarb es troben les restes d'un recinte fortificat medieval, bastit al damunt d'un primer assentament humà datat al voltant de l'any 1500 a.c

Obert: 

Pàgines